ξύλινες κατασκευές κατά παραγγελία

από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση και ακόμα παραπέρα

Η αφοσιωμένη ομάδα του ELITON PROJECT συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και εργολάβους, αναλαμβάνοντας να υλοποιήσει πλήρως τις ξύλινες κατασκευές που απαιτεί το κάθε τους έργο. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τι είναι αυτό που κάνει τις υπηρεσίες μας να ξεχωρίζουν:


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ELITON PROJECT είναι μια ευέλικτη υπηρεσία υπεργολαβίας, που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και εργολάβους. Παρέχει σχεδίαση και κατασκευή επίπλων, κατά παραγγελία, ανεξάρτητα από το πόσο προχωρημένη ή πρωτοποριακή μπορεί να φαίνεται η ιδέα.

Η εταιρεία Ν. Σωτηρόπουλος & Υιοί Α.Ε., η εταιρεία πίσω από το ELITON PROJECT και το brand ELITON, είναι γνωστή για την ποιότητα των επίπλων της για περισσότερα από 35 χρόνια.

Σήμερα, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά. Διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ελλάδα, με προηγμένο μηχανικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει έπιπλα – ακόμα και στα πιο εντυπωσιακά σχέδια – ανάλογα πάντα με τις ανάγκες των πελατών της.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το ELITON PROJECT αναλαμβάνει να υλοποιήσει πλήρως το έργο εκ μέρους σας. Παραμένουμε δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από τη φάση σχεδιασμού μέχρι την παράδοση και την εγκατάσταση, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη επιμέλεια του έργου.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μια ομάδα έμπειρων σχεδιαστών θα αναλάβει το κομμάτι του σχεδιασμού. Οι σχεδιαστές μας θα συνεργαστούν με την ομάδα σας, θα εξετάσουν τις προδιαγραφές του έργου και θα δημιουργήσουν βάση του δικού σας οράματος.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η μονάδα παραγωγής μας θα υλοποιήσει το σχέδιο, με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Ο καινοτόμος εξοπλισμός, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και η εμπειρία που διαθέτουμε, μας παρέχουν τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία παράδοσης του έργου: Συντονίζουμε την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας, μαζί με λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης. Προαιρετικά, το προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Αυτά τα δείγματα εργασιών παρουσιάζουν τη δυναμική, την εμβέλεια και την ποικιλομορφία του ELITON PROJECT. Υλοποιούνται είτε απευθείας από εμάς είτε σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.