ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η ELITON έχει δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με έναν κλειστό κύκλο προμηθευτών, με γνώμονα την εταιρική φήμη και την ποιότητα των προϊόντων τους. Αυτές οι συνεργασίες μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για τις νέες κουζίνες και ντουλάπες τους.

miele-eliton-partners

Οικιακές συσκευές υψηλής ποιότητας Miele

Η MIELE είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που κατασκευάζει οικιακές συσκευές υψηλής ποιότητας. Με πλούσια ιστορία που διαρκεί πάνω από έναν αιώνα, είναι γνωστή για την δέσμευσή της στην ανθεκτικότητα, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αέναη κομψότητα. Η MIELE προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει πλυντήρια πιάτων, ηλεκτρικές κουζίνες, ψυγεία και μικροσυσκευές. Έχοντας λάβει πολυάριθμα βραβεία για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων της, η MIELE αποτελεί κορυφαία επιλογή στον κλάδο των οικιακών συσκευών.

bora eliton partners

Συστήματα ηλεκτρικών συσκευών κουζίνας BORA

Η BORA είναι μια γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων εστιών μαγειρέματος και απορροφητήρων. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι γνωστά για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους, την εξαιρετική λειτουργικότητα και τη μοναδική τεχνολογία που απορροφά τους ατμούς μαγειρέματος απευθείας από τα σκεύη, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή για μια πρακτική και ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος.

blanco-eliton-partners

Νεροχύτες, μπαταρίες και αξεσουάρ BLANCO

Η BLANCO αποτελεί μια καταξιωμένη μάρκα στον τομέα της κουζίνας, προσφέροντας ποιότητα και αξιοπιστία. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην αειφορία, με φιλικές προς το περιβάλλον παραγωγικές διαδικασίες και χρήση ανακυκλώσιμων υλικών. Οι νεροχύτες της BLANCO, κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι, γρανίτη ή κεραμικά υλικά, προσφέρουν αξεπέραστη απόδοση.

ΣΤΟ SHOWROOM

Μπορείτε να δείτε όλες τις κουζίνες ELITON σε κάποιο από τα τρία ELITON showrooms, στην Αττική. Κλείστε ραντεβού και ελάτε να βρούμε μαζί την κουζίνα ELITON που καλύπτει τις ανάγκες σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
blum-eliton-partners

Εξαρτήματα επίπλων BLUM

Η BLUM είναι μια γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή λειτουργικών εξαρτημάτων επίπλων. Με πλούσια ιστορία που διαρκεί πάνω από 60 χρόνια, αναγνωρίζεται για τη δέσμευσή της στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό. Η BLUM προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει μεντεσέδες, συρτάρια και συστήματα ανύψωσης, τα οποία ενισχύουν την άνεση και την αποτελεσματικότητα των επίπλων. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, η BLUM αποτελεί μια κορυφαία μάρκα στον κλάδο των επίπλων, συνώνυμο της αξιοπιστίας και της καινοτομίας.

macart-eliton-partners

Συστημάτα κουζίνας και μπάνιου MACART

Η MACART είναι μια γερμανική εταιρεία που παράγωγει πάγκους, νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας. Τα προϊόντα τους σχεδιάζονται με έμφαση στο στυλ και την αντοχή: Μπορούν να αντέξουν στην απαιτητική καθημερινή χρήση ενώ τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν λειτουργικά και κομψά για χρόνια.

salice-eliton-partners

Συστήματα ανοίγματος και εξαρτήματα επίπλων SALICE

Η Salice είναι μια ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή μεντεσέδων για έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Τα προϊόντα τους είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα, το καινοτόμο σχεδιασμό και την αντοχή τους. Η Salice προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για διάφορες εφαρμογές.

elica-eliton-partners

Απορροφητήρες κουζίνας ELICA

Η Elica είναι μια ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή απορροφητήρων κουζίνας. Τα προϊόντα της Elica σχεδιάζονται με στόχο την βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις κουζίνες. Η δέσμευση της εταιρείας για αειφορία και ενεργειακή απόδοση οδήγησε στην ανάπτυξη προϊόντων που είναι ταυτόχρονα φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικά.

έπιπλα κουζίνας
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ντουλάπες υπνοδωματίου
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ
eliton living
ELITON LIVING