Το σπίτι σας είναι μια σημαντική επένδυση που θέλετε να την απολαμβάνετε αλλά και να έχει υψηλή αισθητική. Όταν θέλετε να φαίνεται πως έχετε επενδύσει στο χώρο, η εντοιχισμένη ντουλάπα είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Μεγιστοποιείται ο αποθηκευτικός χώρος σας με κομψό τρόπο, αναδεικνύονται μέρη που αλλιώς θα περνούσαν απαρατήρητα και δεν δεσμεύεστε από ογκώδη έπιπλα. Ακολουθούν πέντε πλεονεκτήματα της εντοιχιζόμενης ντουλάπας:

Μπορείτε να τη φτιάξετε σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες σας

Το πιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημά της είναι ότι κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και προορίζεται να ταιριάζει στα προσωπικά αντικείμενα που έχετε ήδη! Θα ζητήσετε να κατασκευαστεί ακριβώς όπως θέλετε εσείς και ανάλογα με τον πώς σας εξυπηρετεί να τακτοποιείτε τα πράγματά σας: διπλωμένα, κρεμαστά, σε συρτάρια ή σε ράφια; Όπως επιθυμείτε να τα οργανώσετε είναι στο χέρι σας! Είτε έχετε πολλά παπούτσια, κοσμήματα ή τσάντες, μπορείτε να σχεδιάσετε μια ντουλάπα που μπορεί να φιλοξενήσει όλα αυτά τα αντικείμενα με τον τρόπο που θέλετε εσείς!

Απευθύνεται στη δική σας αισθητική

Εκτός από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της ντουλάπας τα οποία διαμορφώνετε ακριβώς όπως θέλετε, το ίδιο μπορεί να διαμορφωθεί και η εμφάνισή της! Οι πόρτες μπορεί να είναι από καθρέφτη ή να έχουν ό,τι χρώμα διαλέξετε! Πολλά επίσης πανέμορφα σχέδια υπάρχουν διαθέσιμα, όπως και ταπετσαρίες, φωτογραφίες, ανάγλυφα μοτίβα, ξυλοκατασκευές… να συνεχίσουμε; Οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας

Το καλύτερο χαρακτηριστικό μιας εντοιχισμένης ντουλάπας είναι ότι δεν δημιουργεί μια ασφυκτική αίσθηση στο χώρο, όπως πολλές φορές κάνουν τα παραδοσιακά έπιπλα. Δεν χρειάζονται μετρήσεις και μεταφορές, οι ειδικοί θα επισκεφθούν το χώρο σας και θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες βάσει των αναγκών σας και των ονείρων σας! Η ντουλάπα θα ενσωματωθεί διακριτικά στο χώρο και θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από ότι θα έδειχνε αν είχατε αυτόνομο έπιπλο ντουλάπας.

Κάνει τα δωμάτιά σας λειτουργικά!

Η εντοιχιζόμενη ντουλάπα μπορεί να κατασκευαστεί και σε χώρους που δεν θα χωρούσε ένα ολόκληρο έπιπλο! Αξιοποιεί κάθε χώρο που διαφορετικά θα έμενε ανεκμετάλλευτος, και ενδεχομένως καλύπτει και ελαττώματα του τοίχου και της δόμησης. Επίσης βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου, ιδιαίτερα αν έχει συρόμενες πόρτες. Ταυτόχρονα αν τοποθετήσετε καθρέφτη στα φύλλα, ο χώρος θα δείξει μεγαλύτερος.

εντοιχισμένη ντουλάπα eliton

Υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ELITON

Ταιριάζει σε πολλά δωμάτια και όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρα

Η κατασκευή των εντοιχιζόμενων ντουλαπών δεν αφορά μόνο στο υπνοδωμάτιο! Είναι αρκετά δημοφιλής και στο σαλόνι αλλά και στο χώρο του γραφείου. Οι αποθηκευτικές της δυνατότητες και η διακριτική παρουσία της την κάνουν ιδανική για να φιλοξενήσει αρχεία, έγγραφα, φακέλους και άλλα στοιχεία που δεν θα θέλατε να βρίσκονται σε κοινή θέα ενώ ταυτόχρονα δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και αφαιρετικής αισθητικής στο χώρο σας!

Αν και το κόστος τους, σε σχέση με το κόστος μιας συμβατικής ντουλάπας, είναι λίγο αυξημένο, πολλοί τις προτιμούν λόγω των πλεονεκτημάτων που ήδη αναφέραμε και σίγουρα έχουν πείσει και εσάς!

 

Διαβάστε επίσης:
Πόσα είδη ντουλάπας υπάρχουν και ποια να επιλέξω;
Δωμάτιο Γκαρνταρόμπα: Χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε το δωμάτιο ντουλάπα των ονείρων σας
Μικροί χώροι με μεγάλες ανάγκες!