Όταν επιλέγετε τα ντουλάπια της κουζίνας, το κάνετε με προσοχή γιατί σκέφτεστε ότι θα τα βλέπετε καθημερινά. Σκέφτεστε όμως πόσες χιλιάδες φορές θα τα ανοιγοκλείσετε; Άρα με αντίστοιχη φροντίδα πρέπει να επιλέξετε τους μηχανισμούς ανοίγματός τους και όσα τους συνοδεύουν! Κύριες παράμετροι είναι η αντοχή και η εύκολη χρήση! Ο σωστός μηχανισμός είναι το άλφα και το ωμέγα για μια ευχάριστη χρηστική και μαγειρική εμπειρία στην κουζίνα!

Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας!

Μεντεσέδες

Οι μεντεσέδες Salice διαθέτουν τεχνολογίες που χαρίζουν στο χώρο σας μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης: Ο ενσωματωμένος soft – close μηχανισμός επιφέρει μια κίνηση επιβραδυνόμενη, ρευστή και σιωπηλή κατά το κλείσιμο. Μεγάλο πλεονέκτημα επιλογής αυτού του μεντεσέ είναι ότι ο θόρυβος από τη χρήση συρταριών γεμάτων με μαχαιροπίρουνα και παρόμοια είδη, ελαχιστοποιείται. Η ήσυχη κουζίνα είναι μια εμπειρία υπέροχη. Το ντουλάπι επανέρχεται αργά στη θέση του και κλείνει απαλά. Ακόμη και αν δεν έχει πόμολα, οι πόρτες ανοίγουν τέλεια με μια απλή πίεση.

Διαφορετικοί τύποι κλεισίματος πόρτας ντουλαπιού

 

Συστήματα Ανύψωσης

Τα συστήματα ανύψωσης AVENTOS εξασφαλίζουν κίνηση κορυφαίας ποιότητας για ντουλάπια τοίχου. Ακόμη και τα μεγάλα και βαριά συστήματα ανύψωσης ανοίγουν με απόλυτη ευκολία. Αυτό που κάνει το σύστημα AVENTOS ιδιαίτερα πρακτικό είναι ότι εξασφαλίζει στους χρήστες των επίπλων πλήρη ελευθερία κινήσεων, απομακρύνοντας από μπροστά τους τις μετώπες.

Σύστημα AVENTOS HS

Σύστημα AVENTOS HK

Σύστημα AVENTOS HF

 

Συρτάρια

Τα συρτάρια Blum είναι η συνέχεια της φιλοσοφίας πως η πραγματική ποιότητα της κουζίνας κρύβεται στο εσωτερικό της και όχι μόνο σε αυτά που φαίνονται! Μια κουζίνα στην οποία έχετε επενδύσει το ενδιαφέρον σας θα διαθέτει εξαιρετικές τεχνολογίες κίνησης όπως είναι τα Blum.

Τα συρτάρια της κουζίνας σας πλέον ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα και χωρίς προσπάθεια, είτε με μηχανικό είτε με ηλεκτρικό τρόπο. Και διατηρούν αυτή την αίσθηση όσο βαρυφορτωμένα και αν είναι. Γιατί το πόσο γεμάτα είναι τα συρτάρια σας δεν θα έπρεπε να σας επηρεάζει ή να σας απασχολεί, είναι λυμένο ζήτημα με την τεχνολογία της Blum. Και σίγουρα, ακόμη και όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα, όπως είναι συνήθως όταν μαγειρεύετε, είναι σπουδαίο που με ένα απλό άγγιγμα μπορείτε να κλείσετε το συρτάρι -και να συνεχίσετε ανενόχλητοι τη δημιουργία σας!

Σύστημα συρταριών LEGRABOX

Μηχανισμός ανοίγματός SERVO-DRIVE για LEGRABOX

Μηχανισμός ανοίγματός TIP-ON για LEGRABOX

Τώρα που γνωρίζετε τις επιλογές που έχετε για τα ντουλάπια σας, μην συμβιβαστείτε με κάτι συνηθισμένο και παλιότερης τεχνολογίας. Ζώντας σε ένα πρακτικό περιβάλλον κάνετε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σας. Αναβαθμίζοντας την κουζίνα σας αναβαθμίζετε την ποιότητα της καθημερινότητάς σας και προσθέτετε αξία στο σπίτι σας!

 

Διαβάστε επίσης:
Μαρμάρινος πάγκος κουζίνας: Διαχρονικά Υψηλή Αισθητική
Πάγκος χαλαζία: γιατί βρίσκεται πρώτος στις προτιμήσεις των περισσοτέρων!
Πάγκος Corian – Γνωρίζετε τι είναι;